اره عمود بر بسازیم
اره عمود بر بسازیم : در رابطه با اهمیت اره عمود بر یا همان اره چکشی ( به دلیل نوع حرکت تیغه با نام اره چکشی نیز شناخته میشود ) میتوان اینطور عنوان نمود که یکی از ابزار و دستگاههایی میباشد که وجودش در هر کارگاه نجاری و یا کارگاههای شخصی جهت کار با چوب واجب و ضروری میباشد .
در واقع ارههای عمود بر را بر اساس کاربرد و نحوه برش آن به دو دسته تقسیم نمود : دسته اول دارای دندههای درشت که بسیار مناسب جهت برش زدن چوب میباشد و دستهی دوم مجهز به دندانههای ریز جهت برش زدن اجسامی سختتر از چوب ( نظیر انواع صفحات فلزی ، پلکسی و … ) میباشد .
در رابطه با نحوه کارکرد با این دستگاه نیز عموما نقشه برش از قبل تهیه میشود و بر روی صفحهی چوبی و یا هر صفحهای که قرار است برش خرده شود قرار میگیرد و سپس با دنبال کردن الگوی طراحی شده شروع به برش زدن صفحه میکنیم .
یکی از قوانین در زمینه و امر برش کاری با این دستگاه این میباشد که باید توجه داشت هر چقدر جنس متریالی که در حال برش زدن آن هستیم سختتر باشد ، سرعت دستگاه جهت برش زدن نیز باید پایینتر باشد . بطور کلی سرعت دستگاه باید متناسب با جنس قطعهای که قصد داریم آن را برش بزنیم هماهنگ باشد .
امروز در تارنمای ساخت و خلاقیت در ساخت کاردستی آکرومارکت سعی بر این داریم تا به شما همراهان همیشگی خود نحوه ساخت و چگونگی ساخت اره عمود بر بسازیم را در قالب یک ویدئوی آموزشی ارائه دهیم . با ما در تماشای این ویدئوی آموزشی جذاب همراه باشید .
وسایل مورد نیاز برای ساخت اره عمود بر
موتور 775 ، چوب ، استپر موتور ، ورق آلمینیومی ، پولی 16 دنده ، پولی 40 دنده ، تیغ اره ، تسمه تایمینگ ، ترمینال ، فنر ، پیچ و مهره ، منبع تغذیه ، کنترلر دور موتور
دیدگاه (8)
سلام، عزیزان اینارو میفروشید، مثلا میشه یکی از این آره ها سفارش داد؟
سلام خیر دوست عزیز محصولاتی که میفروشیم داخل فروشگاهمون هست
سلام وسایل موردنیاز برای ساختشو دارید؟
سلام در حال حاضر خیر متاسفانه
Daniele Tartaglia
با سلام و احترام بله سازنده ش همین شخص هست ادرس یوتیوب : https://www.youtube.com/c/DanieleTartaglia/videos
درود بر شما، خیلی آموزنده، لطف کردید ولی مبحث اره عمودبر بود و ویدیوی مته تیز کن. لطف کنید ویدیوی اره عمود بررا هم ارایه بفرمایید.
درود بر شما، خیلی آموزنده، لطف کردید ولی مبحث اره عمودبر بود و ویدیوی مته تیز کن. لطف کنید ویدیوی اره عمود بررا هم ارایه بفرمایید.
اونجا مبحث محل نگاهداری مجلات بود.